Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon.
Kategóriák

Kérem, hívjanak vissza

Írja le néhány szóban, milyen témában kér visszahívást!

Csak számokat adjon meg! (Pl.: 0612856608)
ettől eddig
captcha
Bezárás

Az Alfa Romeo története 1910-2010

Fogyasztói ár:
14,500 Ft

Nettó ár: 13,810 Ft
Mennyiség:       
Kiadó: A.R.C. Trading Bt.
Rendelési szám:
Raktári hely A02B
Szerző: Takács Ákos, Groll Róbert
ISBN szám: 9789630804424
Kiadás éve: 2011
Oldalszám: 528
Nyelv: magyar
Kötés: keménytáblás
Belív: 4 színnyomás
Méret: 297 x 210 mm
Raktárkészlet: 3
Nyilvántartás: 2733

Az Alfa Romeo története 1910-2010

Egy könyvben: Alfa Romeo történet, típus történet, versenyautó történet, motor történet és tanulmányautó történet.

Az Alfissimo! magazin szerkesztésében elkészült az „Alfa Romeo története 1910-2010” című könyv, mely az elmúlt 10 évben végzett kutatások, és komoly képi, valamint információs anyagok gyűjtése után került kiadásra 2011. árilisában az Alfissimo! magazin olvasói által megszokott kvalitásban.

A könyv szerzői Groll Róbert (az Alfa Romeo Motrorsport Club Hungary elnöke) és Takács Ákos (az Alfa Romeo Club Magyarország elnöke), akik a teljesség igényével kezdték el a történeti könyv összeállítását, leküzdve olyan akadályt, hogy nagyon kevés információ – legyen az írás vagy képi anyag – áll rendelkezésre magyar nyelven e típusról. Az apropót a márka 100. születésnapja adta, valamint az, hogy eddig ilyen átfogó könyv nem jelent meg magyar nyelven.

A típustörténeteken túl a mérnököket, a versenyzőket is bemutatjuk, valamint az Alfa-rajongók által kevésbé ismert momentumait a márka történetének.

A képek az areséi Alfa Romeo-múzeumban, a Milano–Sanremo ­rallyn, a „100 éves az Alfa Romeo története” eseménysorozaton 2010-ben készültek, valamint Magyarországon gyönyörű szép helyszíneken és magyar hölgyekkel.

Az 532 oldalas album több tartalmi részre bontható. Az első rész a teljes 100 éves történet. Aki ezt végigolvassa, folyamatában ismerheti meg a legendás eseményeket. Ezt követi a PAJZS, a logó és a lóhere, majd a reklámok története, utána pedig bemutatjuk az Alfa Romeo-gyárral együttműködő tervezőműhelyeket. Ezt követi az Alfa Romeo személyautóinak típustörténete és a motortörténet, melyet versenyautók története követ, ezek után pedig sorba vesszük a tanulmányautókat.

A legutolsó blokkban pedig az alfás érzéshez kapcsolódó dolgokat mutatjuk be, legyen az alfás telefonkártya, kerékpár, nagytalálkozó, illetve képzőművészeti alkotás.

Az Alfa Romeo története 1910-2010 című album legvégén időrendi és ABC-rendben felsoroltuk a 100 év alatt gyártott márka nevével kapcsolatos információkat, legyen az személy, verseny vagy tanulmányautó.
 

 

  • Az Alfa Romeo gyárral együttműködő tervezőműhelyek
  • Az Alfa Romeo személyautóinak története
  • Az Alfa Romeo motorok
  • Az Alfa Romeo 3 literes formula versenyautói
  • Az Alfa Romeo tanulmányautók
  • Alfa Romeo és a művészet