Menü
Kosár

Vonatok, villamosok

Mikor elindul a vonat... - kisvasutakkal Magyarországon
2-3 nap
Kiadó: Top Card Kiadó Rendelési szám:
3. bővített kiadásA hazánkban napjainkban közlekedő 26 kisvasutat mutatjuk be 27 illusztrált térképpel, közel 300 színes és archív fotóval. Bepillantást adunk múltjukba és jelenükbe, hasznos tippekket kínálunk utazásokhoz, a környezetük felfedezéséhez. A kötet 290 új fotója, nem szerepelt a korábbi ..
2 490 Ft
Nettó ár:2 371 Ft
Mikor elindul a vonat... - országokon át - újra vasúttal
Előrendelhető
Kiadó: Top Card Kiadó Rendelési szám:
A "Mikor elindul a vonat" című sorozat negyedik kötetével ismét távolabbi tájakra kalauzolom el. 9 ország, 32 városról készült 427 fotón, 5 térkép segítségével mutatom be a helyi látnivalókat, érdekességeket, de legfőképp az ott közlekedő vonatokat, autóbuszokat, siklókat. Könyvünk segítségével ism..
1 990 Ft
Nettó ár:1 895 Ft
Mikor elindul a vonat... - vasúti kalandozások
Előrendelhető
Kiadó: Top Card Kiadó Rendelési szám:
A "Mikor elindul a vonat" című sorozat hatodik kötetével megcsodálhatjuk a budapesti, a tapolcai és a pozsonyi parádékon felvonult mozdonyok sokaságát, majd távolabbi tájakra kalauzolom, további nyolc ország vasútjain (kicsin és nagyon) zakatolhatunk. Megnézzük a legérdekesebb helyi látnivalókat,..
1 990 Ft
Nettó ár:1 895 Ft
Eisenbahn in Deutschland von der 30er bis zu den später 50er Jahren
Készleten
Kiadó: HEEL Verlag
Ebben a szép, archív felvételekkel illusztrált könyvben a német vasutak történetének egy fontos részét ismerheti meg az olvasó. A harmincas évektől egészen az ötvenes évekig kerülnek bemutatásra a vonatok. A könyvben található képek nem csak a  vasút rajongóit szólítják meg, hanem ezek a képek ..
7 875 Ft
Nettó ár:7 500 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.