Menü
Kosár

Vándorkiállítások

Technikatörténeti vándorkiállítás

A vándorkiállítások valamikor nagy népszerűségnek örvendtek hazánkban. Mi ezt a ma már kicsit elfelejtett kiállítási formát szeretnénk felkarolni és ennek segítségével elsősorban a magyar járműtechnika történetet népszerűsíteni határainkon belül és ha lehetséges akkor azon túl is.

Cégünk 3 önálló vándorkiállítással rendelkezik, amelyet szívesen ajánlunk figyelmébe a művelődési otthonoknak, iskoláknak, múzeumoknak, bevásárlóközpontoknak, civil szervezeteknek és mindazoknak akik kedvet és elegendő energiát éreznek magukban ahhoz, hogy velünk együtt megszervezzenek egy emlékezetes eseményt, közösségi programot amely garantáltan népszerű lesz elsősorban a férfi látogatók körében.

A vándorkiállítás tematikája alkalmas arra, hogy akár 3-4 egymást követő évben is kiállítást szervezzenek, ezzel komoly kiállítási hagyományt teremtsenek az adott térségben.Magyar motorkerékpár technika történeti vándorkiállítás

Ez a vándorkiállítás SYMA elemekre szerelt 50 darab 700 X 1000 mm –es méretű, színes tablóból és számos egyéb kiegészítő elemből áll. A tablókon a magyar motorkerékpár gyártás méltán híres múltját ismerhetjük meg a kezdetektől a gyártás befejezéséig. Ez az igényes háttér jó hátteret nyújt a helyben lévő öreg motorkerékpároknak a kiállítás időtartama alatt.

Bővebb információ, referencia helyek: www.marotimotor.hu

Plakátok és motorok

Míg az előző kiállításokon kizárólag a magyar motorkerékpárok vehetnek részt addig ez a kiállítás amely szintén közel 50 darab 700 x 1000 mm –es fém festőállványra helyezett plakátból áll és persze más elemekből, már lehetőséget ad arra, hogy átfogó képet kapjunk az főleg a kelet-európai motorkerékpárokról.

A kiállítás sikere tovább fokozható, ha megkérjük a látogatókat, hogy a kiállításra a tulajdonukban lévő öreg járművekkel érkezzenek.

Bővebb információ, referencia helyek: www.marotimotor.hu

Robogók és kismotorkerékpárok

A robogók népszerűsége ma is töretlen világszerte. A robogók technika története pedig minden korosztályt érdekel. A SYMA elemekre szerelt nagyméretű vásznakon lévő kiállítási anyag amely feldolgozza az elmúlt 60 év történetét mindenkit ámulatba ejt. Már csak egy jó szervező kell aki a háttérhez összegyűjt néhány régi és új kismotorkerékpárt a környékről.

Bővebb információ, referencia helyek: www.marotimotor.hu

A vándorkiállítások színvonalas megszervezéséhez
előre nyomtatott plakátokat,
és meghívókat is biztosítunk.


További információ:
Marótiné Koczur Györgyi
06/1-285-6608
maroti@marotikonyvker.hu

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.