Menü
Kosár

Fenntarthatóság

Fenntarthatóság


Zöldterület

Budapesti székhelyű cégként ügyelünk arra, hogy a körülöttünk lévő környezetet ápoljuk és minél több zöldterületet hozzunk létre. Nem csak több 10 éves fák és bokrok vesznek minket körül, de az épület az elmúlt 20 évben vadszőlővel lett körbefuttatva. Ezzel még jobb hőszigetelést adva az épületnek és tisztítva a körülöttünk lévő levegőt.

Hulladék-gazdálkodás

Alapvető célunk, hogy tevékenységünk során a hulladékok keletkezését megelőzzük, a hulladékok mennyiségét folyamatosan csökkentsük. További célunk a hulladékok minél nagyobb arányú hasznosítása. Cégünknél a hulladékok gyűjtése szelektíven történik feliratozott hulladékgyűjtők segítségével.

Veszélyes hulladék

Figyelünk arra, hogy a veszélyes hulladékok ne terheljék követlenül környezetünket, hanem amennyire lehet, ezek is újra hasznosításra kerüljenek. Ezért többek között külön gyűjtjük, majd elszállítjuk a következő veszélyes hulladékokat: fénycsövek, elektrotechnikai hulladékok, elemek, fénymásoló toner, festék patronok stb.

Víz és szennyvíz

Ezen a területen tovább kívánjuk csökkenteni a felhasznált erőforrások mennyiségét, így csökkentve cégünk ökológiai lábnyomát. Jelenleg is gyűjtjük az esővizet kihelyezett tartályokba, amivel később a kerti növények locsolására használunk fel.


Szenzoros csaptelep

A konyhába felszerelt szenzoros csaptelepnek köszönhetően elkerüljük a nyitva maradt csapokat, csöpögő csapokat. Kimutathatóan csökkent a vízhasználatunkat a szenzoros csaptelepek telepítésével.

Világítás korszerűsítés

A világítást cégen belül a legtöbb helyen energiatakarékos LED fényforrások biztosítják. Ezzel az intézkedéssel csökkentjük a cég villamosenergia felhasználását. Továbbá mozgásérzékelő lámpatesteket is felhelyeztünk egyes területekre.

Napelem

Vállalatunk számára fontos, hogy mindig naprakészek legyünk a technológiai újítások terén, ezért az innováció mindenhol jelen van. A tetőre felhelyezett napelemrendszernek köszönhetően biztosítani tudjuk egész évben a tevékenységünkhöz szükséges áramellátást.

Csomagolás

Termékeinket igyekszünk minél környezettudatosabban eljuttatni ügyfeleink részére. Ezért igyekszünk a csomagolásnál erre kiemelt figyelmet fordítani, és újrahasznosított alapanyagokkal dolgozni. Minden csomagunkat ellátunk egy „környezetbarát csomagolás” matricával, felhívva a figyelmet a tudatos csomagolásra.

Papíralapú dokumentumok

Évek óta fokozatosan egyre kevesebb papíralapú dokumentumot állítunk ki és számos irodai tevékenységünket optimalizáltuk ezzel is csökkentve a papír alapú dokumentumok mennyiségét (pl.: online számla küldés, elektronikus árajánlat stb.).

Utazás

Mind az online szoftver, mind pedig az e-learning termékek egyik nagy előnye, hogy nincs se telepítési idő, se utazási idő, költség. Ezeknek a digitális megoldásoknak nagy előnye, hogy környezetünkre pozitív hatással vannak és ezáltal fenntartható.

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.